nl gb

Lekker eten in ons sfeervolle restaurant

De Wolfsberg staat bekend om haar aangename sfeer, de menukaart vol heerlijke gerechten en onze medewerkers met kennis van zaken én een glimlach. U proeft de oorspronkelijke smaak van de ingrediënten en de liefde voor de producten, veelal bereid op de beroemde Josper houtskoolgrill. Onze menukaart wisselt regelmatig en wij serveren naast deze menukaart ook een specialiteitenmenu en dagspecial.

De Wolfsberg is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur voor een kop koffie. De keuken opent om 12.00 uur voor een heerlijke lunch, een gezellige middagborrel met hapjes, een luxe high tea of een uitgebreid diner.

Tijdens de zonnige en warme dagen kunt u uiteraard ook lunchen of dineren op ons ruime buitenterras met panorama zicht. En tijdens de frisse dagen in het voor- en najaar kunt u buiten genieten onder de verwarmde veranda.

Daarnaast organiseren we ook graag iets bijzonders: een speciale wild- en wijnavond, een gezellige barbecue, een Italiaanse proeverij of een luxe walking dinner met live muziek. 


Voor reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen met hotel-restaurant De Wolfsberg via 

024 - 397 13 27.

Geef

De Wolfsberg cadeau


Klik hier voor meer informatie