nl gb

Genieten op het verwarmde terras

Het terras van De Wolfsberg in Groesbeek is iets bijzonders. Gelegen aan de rand van de Groesbeekse bossen, uitkijkend op lang gestrekte weides waar de koeien regelmatig grazen en het idyllische dorp beneden in het dal. Een heerlijke plek om in uw vrije tijd eens lekker te lunchen, een high tea te bestellen, van een glas wijn te genieten of met vrienden en familie te dineren. Maar het terras is ook zeer geschikt voor een zakenlunch, wanneer enige privacy wel prettig is. Veel zakelijke beslissingen zijn erdoor gekomen met het schitterende uitzicht op de achtergrond.

Het is er rustig en ruim, en het terras nodigt uit om urenlang te borrelen. De Wolfsberg heeft een uitgebreide kaart met de beste wijnen en lekkerste borrelhapjes. De aangebouwde veranda met terrasverwarming zorgt er bovendien voor dat u ook tijdens de frisse avonduren aangenaam op het terras vertoeven.

 Het terras is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur tot het moment dat de bar sluit.


Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij u aan een reservering te plaatsen. Voor het terras nemen wij alleen reserveringen aan op de dag zelf vanwege het wisselende Nederlandse weer.

 

Schrijf je in voor 

de nieuwsbrief


Klik hier