nl gb
Hotel restaurant De Wolfsberg is een schitterende locatie om te trouwen in Groesbeek (bij Nijmegen - Gelderland)

Ja ik wil…  De Wolfsberg

Je gaat trouwen en je bent de mooiste dag van je leven aan het plannen. Er moet zoveel geregeld worden: de perfecte trouwjurk, een prachtig bruidsboeket, passend vervoer en natuurlijk de perfecte locatie… Bij dat laatste helpen wij u graag want De Wolfsberg is met haar sprookjesachtig omgeving de trouwlocatie bij uitstek.

En zo mooi als het lijkt, is het ook. Het diner wordt een succes, het feest om nooit te vergeten. U kunt elkaar het ja-woord geven in het prachtige prieel in de tuin van de Wolfsberg, maar ook binnen zijn er diverse mogelijkheden om uw bruiloft tot een onvergetelijk moment te maken. Deze speciale dag laten wij verlopen zoals u wenst. Of u nu kiest voor een luxe high tea in een klein gezelschap of liever uitbundig wilt feesten met een dj of live-muziek: bij De Wolfsberg staan we voor u klaar. Ook al uw bruiloftsgasten zijn bij ons van harte welkom voor een overnachting zodat u de volgende ochtend het feest kunt afsluiten met een gezamelijk ontbijt. De bruidskamer is modern ingericht en biedt de nodige privacy zodat u rustig kunt slapen… 

 

Voor nadere inlichtingen en reserveringen kunt u tussen 9.00 uur en 17.00 uur telefonisch contact opnemen met hotel-restaurant De Wolfsberg via 024 - 397 13 27.

Romantische huwelijksnacht
 

  • Ontvangst met een fles champagne in de hotelkamer

  • Een overnachting in de suite met uitzicht over Groesbeek

  • Incl. ontbijtbuffet

Lees meer

Feestelijke arrangementen

Lees meer